søndag 21. juli 2013

Dag 1: Seiser Alm, topptur Sasso Piatto + Denti di Terrarossa

Endelig er det ferie, og endelig tilbake i paradis. Vi kom i regnvær sent i går kveld, men i dag tidlig våknet vi av solen og den vanlige praktfulle utsikten til alle kanter.
Oppvarming foran Schlern før topptur. Svimmel...
Siden dette er ferie og ikke treningssamling (haha!) startet vi forsiktig med en topptur. Vi la av gårde i bedagelig gåtempo og tok oss tid til å hilse på dyrene på veien.




Kristin med Sasso Piatto i det fjerne.
Vi brukte ca to timer i kupert terreng bort og opp til den verste stigningen. Etter en espresso og en Apfelsaftschorle på Rifugio Sasso Piatto på 2297m begynte vi klatringen de siste ca 700m til toppen. Det tok ganske nøyaktig én time.


Utsikt fra toppen.
Inspirert av skijentene kommanderte Kristin Petter til å ta toppløsbilder av jentene på toppen (med ryggen mot kameraet, selvfølgelig), til stor glede for alle andre der oppe. Men de får du ikke her.

Stolte på toppen. Var det før eller etter toppløsbildene?
Og så bar det nedover igjen.


Vel nede spiste vi lunsj på Rifugio Sasso Piatto før vi fulgte åsryggen mot Denti di Terrarossa, og derfra ned til hotellet vårt, Goldknopf. Totalt ble det ca 23-25 km (gps-klokkene strides) og ca 5:30-6:00 aktiv gåing/løping. 
.

1 kommentar:

  1. Nå fikk jeg lyst på Apfelschorle og ferie til Seiser Alm så klart. Apfelschorle på 2297 moh, hadde vært fornøyd da tror jeg.

    SvarSlett