mandag 19. august 2013

HegnarSPREK-stafetten

Vinnerlagene (Monica og Petter mangler på bildet). 
På onsdag inviterte Team Raske Gutter og HegnarSPREK til kappestrid mellom langløpslagene. Seige skiløpere skulle gjøre opp seg imellom i en flat løype rundt Smestaddammen, to runder for hver etappe, +/- 4 minutter i estimert etappetid. Siden det ikke var påkrevet med jenter på laget utfordret vi Team NPROs jenter til å stille med et rent jentelag slik at vi kunne ha en uhøytidlig duell mellom Team SKIGO og Team NPRO, samtidig som vi fikk demonstrert at det også er jenter blant supermosjonistene. Flere av gutta fikk dermed også kjenne på tjejdeng i løpet av kvelden.
Veksling mellom Helle og meg etter 3. etappe. 
Nå er jo dette noen dager siden, så de fleste har kanskje fått med seg at Team SKIGO 2 stakk av med seieren både i dame- og herreklassen. Det satte selvfølgelig en spiss på kvelden, men utover at det var morsomt - og selvfølgelig fulgte masse prestisje med - å vinne, hadde vi en fantastisk trivelig kveld og satte enorm pris på initiativet fra Team Raske Gutter. Det er alt for sjelden muligheter til å konkurrere som lag, og stemningen ved Smestaddammen tydet på at det ikke bare er i Team SKIGO 2 at humøret og samholdet er på topp. 
Arild løp Team SKIGO opp i ledelsen på 7. etappe. 
Even flagger i mål.
Mari danset inn til seier for jentene.
Her er flere bilder fra arrangementet.

Team SKIGO 2´s guttelag besto av Jan Dahlberg, Ola Bustad, Kim Ellertsen, Magnus Rosén, Trond Kildal, Petter Sveen Nilsen, Arild Hagesveen, Even Chiodera, mens på jentelaget løp Marthe Kristine Hafsahl Karset, Monica Hoff, undertegnede, Helle Svare Lorentzen, Maren Thomasgaard, Cecilie Klepstad, Terezia Hagen og Mari Sjøberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar