onsdag 19. mars 2014

Engadin Skimarathon DNS

Engadin Skimarathon var et av sesongens hovedmål og etter hvert som januar og februar gikk i vasken med lår- og hofteproblemer skulle liksom kjerringa reises i Sveits. Den gang ei. Med kraftig influensa inntil fem dager før start var legens anbefaling å droppe rennet, og kroppen var ikke helt uenig da den testet løypa dagen før rennet. At rennet foregikk på ca 1800 meters høyde gjorde det ikke mindre belastende.

Ja, ja. Værmeldingen viste sol, sol, sol i Engadindalen, så tur til Sveits måtte det selvfølgelig bli likevel. Dermed fikk jeg testet deler av løypa som forberedelse til neste år og sett den kaotiske starten som nødvendigvis er resultatet når hundrevis av løpere startet samtidig i skøyting. Og jeg fikk masse sol, masse søvn og ett par rolige timer på ski hver dag i løyper like velpreppa som stuegulvet mitt.


På vei til Engadin så vi et skilt til Lenzerheide, hvor Tour de Ski ble arrangert tidligere denne sesongen. På mandag var vi lei av flate løyper og svingte istedet innom der for å teste Tour de Ski-løypene. Og hvilket sted!! Lenzerheide kan varmt anbefales for en langweekend eller mer. Her var det nydelig preparerte og varierte langrennsløyper samt alpinbakker råe nok til at verdenseliten hadde sin World Cup avslutning der. 

Kommer tilbake neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar